HD x-ray Nylah

The time was overdue for my Nylah to get her hips examined. The pictures has been sent to PawPeds. Now all there’s left to to is to wait, which is the absolute worst and nerv wrecking. I hope for the results to say mild dysplasia in her case, 1-1, but I’ll have to wait and see if that’s realistic or not.
Results below.

Det var på overtid at Nylah skulle få undersøkt hoftene sine. Bildene er sendt til PawPeds for avlesing så nå gjenstår det verste; nemlig ventetiden. Jeg håper at jeg er realistisk i å håpe på mild dysplasi som resultat, dvs 1-1, men det får tiden vise.
Resultatene ligger nede på siden.

Results PawPeds

Unfortunatly it didn’t go as I hoped, and she got the results moderate dysplasia, 2-2 in PawPeds. I will send the pictures to OFA to get a second opinion. OFA’s got a few more grades than PawPeds, so I’m curious to see where on their scale she will end up. She will however be excluded from further breeding and be neutered regardless of OFA’s results.

Beklageligvis gikk det ikke som forventet og hun fikk resultatet moderat dysplasi, 2-2 fra PawPeds. Bildene vil bli sendt til OFA for å få en tilleggsvurdering da OFA opererer med flere graderinger enn PawPeds. Så får jeg se hvor hun lander hen på skalaen der. Hun vil uavhengig av resultatene fra OFA bli tatt ut av avlen og kastrert.Kategorier:Helseresultater/Healthresults, Nyheter/News

%d bloggere liker dette: