HD x-ray Rigo

Along with Nylah I brought Rigo to his hip x-ray. I think his hips looks rather promising, so I dare to hope for normal hips – fingers and toes crossed ❤ His pictures has also been sent to PawPeds. – Rigo had to retake his pictures due to wrong ID-tape.
Results below.

Jeg brakte også med meg Rigo sammen med Nylah for hofterøntgen. Jeg synes at hans hofter ser relativt lovende ut og våger derfor å håpe på frie/normale hofter. Fingre og tær krysses i hvert fall for gode resultater. Hans bilder har også blitt sent til PawPeds for avlesing. – Rigo måtte ta nye bilder pga feil ID-teip på hans bilder.
Resultatene ligger lenger nede i innlegget.

Results PawPeds

The results weren’t what I hoped for, but still something I can work with. His results from PawPeds were mild dysplasia grade 1-1. I still want to compare results with OFA, so the pictures will be sent there for a second evaluation.

Resultatene var ikke helt hva jeg hadde håpet på, men fortsatt brukbare. Han fikk resultatet mild dysplasi i PawPeds, grad 1-1.
Bildene vil bli sendt til OFA da jeg ønsker å sammenligne resultatene har får der med de fra PawPeds.Kategorier:Helseresultater/Healthresults, Nyheter/News

%d bloggere liker dette: