Utstilling BERAK 2023

I helga stilte mamma Nylah og datter Nala på BERAKs internasjonale utstilling i Nordneshallen i Bergen. Vi hadde også fått med halvbror Zimba, Bonne Chance fra b-kullet om lørdagen som stilte i kastratklasse.
Dette var en normal utstilling med et cert pr dag.
Det ble litt begrenset med bildetaking da matmor var utstillingssekretær og opptatt med andre ting.

Nylah fikk certene sine begge dager, og jeg er strålende fornøyd med det. Da mangler hun utenlandscertet eller to «norske» cert for tittelen Internasjonal Champion.
Her var jeg dårlig til å ta bilder, så derfor er det bilder av henne nystelt på badet.

Nala fikk veldig god kritikk begge dager. Hun hadde ikke konkurranse i grunnbedømmelsen så hun fikk EX1 på walkover, men hun hadde derimot stor konkurranse om BIV’en. Om Best I Variant stilte hun mot ei godt voksen dame på 7 år som var GIC og som ble SC søndag, og en flott ung hannkatt. Det tok derfor matmor på senga da dommerne begge dager pekte ut Nala som BIV ❤
Om lørdagen fikk hun også vist seg fram i Best In Show panelet, det var veldig stas.

Bonne Chance gjorde det også godt den ene dagen han stilte. Han fikk flott kritikk og endte med EX1, CAP og NOM. Han fikk vist seg i panelet som sin lillesøster.

Alt i alt var det en veldig kjekk dag for oppdretter med så fine resultater og bedømmelser av kattene ❤ Det var moro å kun stille fra eget oppdrett.

DagKlubbStedKattKlasseDommerResultat
19.02.23BERAKNordneshallenNylah7Hauge AinaEX1, CACIB
Nala11Stoa CarolineEX1, BIV
18.02.23BERAKNordneshallenNylah7Roca Folch YanEX1, CACIB
Nala11Spijker CharlesEX1, BIV, NOM
Zimba10Sjöbom GlennEX1, CAP, NOM


Kategorier:Nyheter/News, shownews, Utstilling/Catshow

%d bloggere liker dette: