Luftegård

Jeg fant ut at jeg ble nødt til å lage til en luftegård til Indra da hun elsker å være ute, og det er ikke fullt så kult å gå i bånd med matmor på slep som det er å gå «fritt».
Det var litt begrenset med muligheter for hvor denne gården kunne være, men hun fikk en koselig liten luftegård som hun kan nyte litt alenetid i.
Senere har har hun fått selskap av Simba.

Utegården har gressplen, en bjørkestamme i midten med flere hyller for klatring og for at dem får kommet seg opp i høyden, hyller på veggene og en taubro, et par koselige lune huler i hjørnet på leveggen, og så har jeg skaffet meg en hagebenk slik at jeg kan ha en plass å sitte når jeg er sammen med dem ute 😀

Gården er vel omtrentlig 22 m3 stor.
Jeg har flere planer for utbedring av gården, men kattene virker nå veldig fornøyde så langt ❤Kategorier:Aarracat's, Luftegård

Stikkord:,

%d bloggere liker dette: