Kjæledyr fra oppveksten

Jeg har vært så heldig å få vokse opp med dyr ❤ Min mor drev oppdrett av Engelsk Cocker Spaniel, og min far drev med jakt og dressur.
Jeg fikk omsider «sutret» meg til en katt, og fikk overta min morfars kastrerte hannkatt Putin.
Nedenfor er en rekke dyr familien min har hatt opp igjennom årene, noen husker jeg godt, andre husker jeg kun vagt fra mine yngste dager.

Mine dyr:

Putin sortmakrelltabby korthåret hannkatt (gatemix). Han var min aller første katt. Vi overtok han fra min morfar som ikke kunne ha han lenger da han var blitt «gatas skrekk». Han gikk ifra å være en «sur og egenrådig gubbe» til å bli den største kosebamsen som lojalt fulgte meg til skolebussen om morningen, og som møtte meg da jeg kom hjem.
Han måtte dessverre avlives da han bare var 5 år ❤

Petter viltgul dvergvedder (mangler bilder), ble 5 år. Petter var en snill og god kanin. Han elsket kos og var en rolig og god gutt som kunne finne på å nusse meg på hånda eller på halsen ❤

Pusi sort-hvit korthåret hunnkatt (gatemix), ble ikke så gammel (mangler bilder).
Hun ble «reddet» fra skoleplassen på min barneskole. Hun skulle egentlig bli avlivet grunnet ingen ville ha henne, men jeg og min søster ba våre foreldre så pent om å få ta henne med hjem. Pusi og Putin ble gode kompiser ❤

Raja orange/roan engelsk cocker spaniel. Jeg var med på å hjelpe til med kullet hennes, og det var kjærlighet ved første blikk. Idet hun ble født var hun «min». Hun var den herligste, godeste, mildeste og snåleste bikkja ❤ Utrolig stor personlighet, kosete og lydig – tvers igjennom god og enkel å ha med å gjøre.
(Datter Diva er Raja opp av dage!)
Dessverre fikk hun kreft i godt voksen alder.

Sussi

sortskilpaddetabby med hvit, semilanghåret (gatemix), kullsøster til Mia.

Hun har fulgt meg trofast gjennom halve mitt liv ❤
Hun rakk å bli 13 år før nyrene begynte å svikte, og jeg måtte ta et siste farvel med henne i februar 2019.

Verdens herligste, snilleste, godeste og mest lojale pus var ho ❤ Utrolig sær, men på en god måte. Hun er nok grunnen til min forkjærlighet for «padder». Vi hadde et helt spesielt nært og unikt bånd. Jeg tror nok at jeg aldri kommer til å få oppleve en så nær relasjon igjen med en annen katt.
(Sussi vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, og vil aldri bli glemt…)

Arnold sorttabby med hvit, korthåret hann (gårdsmix). Arnold kom fra en lokal gård i min heimbygd.
Han var tøffere enn toget, den største våghalsen og rampen vi har hatt. Dessverre var han litt for eplekjekk i møte med biler, dvs han manglet respekt for trafikken. Han ble ikke eldre enn 3 år ❤Kategorier:Ukategorisert

%d bloggere liker dette: