Utstillingsdebut

EX1, BIV

Da var dagen kommet for at jeg og Indra skulle prøve oss på utstilling. Det var skrekkblandet fryd jeg ankom hallen utstillingen skulle holdes. Jeg hadde jo dannet meg et inntrykk om hvordan det kom til å bli mtp hva jeg hadde lest av andres erfaringer etc, siden jeg liker å være forberedt.

Det ble litt knot og styr da jeg skulle finne buret vårt, i og med at det var burplan (som hadde blitt oppdatert), men heldigvis var assistentene veldig hjelpsomme og forståelsesfulle.
Jeg rigget til burpynten, og gjorde klar do, mat- og vannskål, og så fikk vesla komme på plass.
Jeg er tidligere vant til å bli med min mor på hundeutstilling fra jeg var liten av, og der har jeg opplevd at det er veldig stressende og mye som skjer hele tiden. Jeg ble litt gledelig overrasket over at jeg ikke synes det var like stressende med katt.

Jeg måtte spørre masse folk om alt mulig, hehe, tilegne meg mest mulig kunnskaper ila dagen fra erfarne utstillere. Alle var veldig hjelpsomme, og det var en veldig positiv opplevelse!

Litt rot og knot ble det for en førstegangs utstiller, men vi kom oss tålelig greit gjennom dagen. Indra var en drøm å ha med! Så enkel og grei, hun tok det hele helt med ro og fantes ikke urolig. Jeg hadde kun meldt henne på en dag, lørdag, nettopp for at vi skulle få testet oss begge to, og for å gi Indra en mild start samt se hvordan hun taklet det hele.

DatoKlubbStedKattKlasseDommerResultat
Lørdag 09.november 2019HansakattenNordneshallenIndra11Sabine MöschEX1, BIVKategorier:Hunner/Queens, Nyheter/News, shownews, Utstilling/Catshow, Våre katter/Our cats

Stikkord:,

%d bloggere liker dette: